FAQ

Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat u vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

Is er linnengoed in de huizen aanwezig?

Alle bedden hebben dekbedden en kussens, bedlinnen is aanwezig, graag altijd zelf handdoeken/theedoeken meenemen

Zijn er extra kosten?

De huurprijzen zijn incl. energie kosten , schoonmaakkosten en bedlinnen en exclusief toeristenbelasting(EUR 1.51 p.pp.d voor 2016) voor de huizen Werslagge en de Sloep.

mogen er meer als het max.aantal aangegeven personen in het huis verblijven?

Nee,dit is niet toegestaan,kinderen en baby's tellen bij ons ook mee in het max. aantal personen.

Zijn tenten en/of campers bij het huis toegestaan?

Nee, dit is niet toegestaan

Mag de hond mee?

Na overleg met de verhuurder is maximaal 1 hond toegestaan, wij vragen onnodige overlast voor de schoonmaak en omgeving te voorkomen. In Nes is een dierenarts

Mag de kat mee?

Nee, andere huisdieren dan een hond zijn niet toegestaan.

Moet ik de overtocht reserveren?

Als u met de auto naar Ameland komt is het verstandig de auto tijdig te reserveren bij rederij Wagenborg (tel 0900 9238, 0,70 per gesprek) of direct online boeken op www.wpd.nl Komt u zonder auto dan is reserveren niet nodig.

Kan ik ook een weekend of een midweek huren?

de Sloep wordt uitsluitend per week verhuurd van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00uur. Werslagge van vrijdag t/m vrijdag, buiten de schoolvakanties kan op aanvraag Werslagge ook voor een weekend of midweek gehuurd worden. ( vr/ma en ma/vr)

Heb ik een auto nodig op het eiland?

Nee, alles is prima te fietsen en de boodschappen worden op verzoek(tegen betaling) door de supermarkt thuisbezorgd. u kunt uw fiets meenemen of op het eiland huren

Kan ik de post laten doorsturen?

Ja,op uw huurcontract staat het adres van het huis waar u uw post naar kunt laten doorsturen,Naar dit adres kunt u ook uw krant laten doorsturen.U dient rekening te houden met vertraging

Welke voorzieningen zijn er op Ameland?

In Buren is een (overdekt)zwembad en het strandjutters museum ,in Nes zijn leuke winkels en restaurants ,de huisarts en de dierenarts,in Ballum is het vliegveld(rondvluchten,parachutespringen) en de tandarts . In Hollum is de golfbaan, het reddings museum en de vuurtoren voor meer info kunt u ook terecht bij de VVV Ameland.

Is er een internetaansluiting aanwezig?

Ja, in beide huizen kunt u met uw laptop gratis draadloos internetten

Mag ik roken in de huizen?

onze huizen zijn rookvrij, dus roken is niet toegestaan.

Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden Huis Op Ameland

Op deze website vindt u het aanbod van accommodaties welke te reserveren zijn via deze site. Als u via het boekingssysteem van deze site een reservering voor een Ameland vakantie maakt, dan gelden de volgende boekingsvoorwaarden.

1. Dag van aankomst en vertrek.
Bij een bungalowvakantie is de wisseldag op zaterdag tenzij anders is aangegeven. Het tijdstip dat u uw vakantieverblijf kunt betrekken en dient te verlaten: aankomstdag na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

2. Midweek- en weekendverhuur
Bij Werslagge is midweek- en weekendverhuur mogelijk indien voor de gewenste periode een midweek/weekend prijs is aangegeven. Midweekverblijven duren van maandagmiddag 15.00uur tot vrijdagochtend 10.00 uur. Weekenden van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur.

3. Afkoelingsperiode
Wij willen u er op wijzen dat boekingen die u via deze website maakt definitief zijn. De zogenoemde 'afkoelingsperiode', die in de wet 'kopen op afstand' wordt genoemd, is niet van toepassing op boekingen die u via deze site maakt.

4. Boekingskosten
Er zijn geen boekingskosten

5. Bijkomende kosten
In de meeste gevallen schoonmaakkosten,toeristenbelasting en huur bedlinnen tenzij anders aangegeven

6. Waarborg
De mogelijkheid bestaat dat de accommodatieverstrekker een waarborg vraagt. Deze dient dan betaald te worden aan de accommodatieverstrekker.

7. Bevestiging
De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de verhuurder de schriftelijke bevestiging van uw reservering,tevens factuur, aan u heeft verzonden. Voor online boekingen geldt dat u de bevestiging zelf kunt uitprinten.

8. Betaling
Uiterlijk 8 dagen na ontvangst van de bevestiging dient 20% van de reissom betaald te zijn. Het restant van de reissom dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis betaald te zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van de reis moet per omgaande de gehele reissom worden voldaan.
Door overschrijving op onze bankrekening:
ABNAMRO rekening nr. 493612823 tgv Pidgin BV Amsterdam Bank: ABNAMRO Bank Amsterdam BIC : ABNANL2A Iban: NL15ABNA0493612823
In spoedgevallen door telefonische overboeking naar onze bank.

9. Annulering
Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze kosten worden als volgt berekend:
30% van de reissom bij annulering tot 42 dagen voor aankomst.
60% van de reissom bij annulering tot 28 dagen voor aankomst.
100% van de reissom bij annulering binnen 28 dagen voor aankomst of bij niet verschijnen.

10. Annuleringsverzekering kunt u afsluiten bij uw eigen verzekering.


12. Huisdieren
Indien u een huisdier wilt meenemen, dient u dit in overleg te doen met de verhuurder .in overleg is maximaal 1 hond toegestaan.

13. Autovervoer
Mocht u een auto mee naar Ameland willen nemen, dan adviseren wij u vroegtijdig een plaats op de boot te reserveren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rederij Wagenborg tel. 0900 9238 (www.wpd.nl). Wanneer u belt om te reserveren, is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:
Kenteken.
Op welk tijdstip u op de dag van aankomst en vertrek overgezet wenst te worden.
Het aantal personen.

14. Disclaimer
De verhuurder besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie. De inhoud van deze website wordt zorgvuldig gecontroleerd en dagelijks geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Eventuele foutieve vermelding van prijzen en/of beschrijvingen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van de verhuurder en maken de desbetreffende aanbiedingen ongeldig.

15. Hulp bij boeken
Als u speciale wensen heeft of als er onduidelijkheden zijn bij het invullen van het boekingsformulier neem dan bij voorkeur telefonisch contact op de verhuurder onder nummer 0653124923.